Відома українська співачка Ірина Федишин досить активно розвиває свою кар'єру. Саме тому зірка з задоволенням тішить своїх фанатів новими піснями та відеокліпами. Нещодавно Федишин презентувала широкому загалу свій новий трек "Обійми".
Щоб заявити про нову пісню більш гучно співачка презентує її на різноманітних телеканалах та радіо. Цього разу Федишин завітала на радіо Люкс ФМ, де поспілкувалася з ведучим Славою Дьоміним.

Скріншот stories
Скріншот stories

Після ефіру на радіо, зірка з ведучим вирішили записати коротеньке відео для популярної мережі ТікТок. На відео видно, як Федишин дістала дерев'яну паличку та під музику поводила нею по голові радіоведучого, удаючи ніби грає на скрипці.
Варто зазначити, що нова пісня Ірини Федишин "Обійми" дуже чуттєва, в ній описується все те, чого хочеться усім дівчатам та жінкам - чоловічої підтримки та ніжності. Слова та музику для пісні написала Ірина Федишин.

Нагадаємо, Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів:"потім довго відходжу".

Як повідомляв портал Знай.ua , Ірина Федишин затьмарила Домініканське Сонце ідеальною фігурою в купальнику.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, як Ірині Федишин в костюмі " Пави "вдалося обвести навколо пальця сищиків шоу"Маска".