Відома українська актриса Ольга Сумська частенько тішить своїх фанатів у соціальних мережах новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Сумська на своїй сторінці в Instagram у розділі stories показала, як проводить час зі своїм коханим чоловіком Віталієм Борисюком. Зірка оприлюднила фото на якому подружжя позує у розкішному ресторані.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк, фото з instagram
Ольга Сумська та Віталій Борисюк, фото з instagram

На фото закохані ніжно притислися один до одного та щиро посміхаються у камеру. При цьому Сумська і Борисюк тримають келихи з червоним вином. Для проведення романтичного дня зі своїм чоловіком Сумська обрала стриманий образ у ніжному молочному кольорі. Борисюк вирішив обрати більш яскравий образ і одягнув фіолетовий светр.
Варто нагадати, що акторка Ольга Сумська звернулась до своїх підписників з проханням про допомогу. Сумська розмістила оголошення, у яких зоозахисники просять прихистити котиків, які опинились в біді.

Скріншот stories
Скріншот stories

Нагадаємо, Ольга Сумська політає на мітлі над Одесою

Як повідомляв портал Знай.ua, Ольга Сумська показала, якою була до легендарної Роксолани.

Також Знай.ua писав, Ольга Сумська відверто заговорила про зради у шлюбі з Борисюком

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще