Дружина відомого українського виконавця DZIDZIO Ярослава Хома, яка записала провокаційну пісню під псевдонімом SLAVIA, вирішила відверто розповісти про проблеми в родині.

Про це співачка розповіла в інтерв'ю "Зірковому шляху" на телеканалі "Україна".

Влітку в таємниці від свого чоловіка Михайла Хоми Slavia записала хіт "Я тобі не мамка". У цій пісні дівчина натякнула на труднощі у відносинах. При цьому SLAVIA зізналася, що коли відбулася прем'єра композиції, DZIDZIO навіть не підтримав її.

Slavia, фото: скріншот з відео
Slavia, фото: скріншот з відео

"Замість цього він підтримав іншу співачку, у якої в один день зі мною теж була прем'єра кліпу. Кажу: "Чому ти привітав її, невже вона рідніша, ну як?"- згадує співачка.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

З'ясувалося, що пісня "я тобі не мамка" - автобіографічна. Особливо, фраза "на якій медитації ти був цілу ніч?". За словами Ярослави, її чоловік дійсно ходить на нічні медитації, не попередивши її, що його не буде вдома до ранку.

"Буває у нього. Причому мене не попереджає, а я всю ніч не сплю і думаю, що з ним щось сталося. Всіх піднімаю на вуха вночі. А він вранці передзвонює, що ось я був на медитації", - каже SLAVIA.

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

При цьому дружина популярного співака зізналася, що допускала думку про можливі романи чоловіка на стороні, але "тримала всі думки в собі".

Варто відзначити, що для запису однієї зі своїх пісень SLAVIA без супроводу свого чоловіка полетіла в Домінікану. Вже тоді у фанатів почали з'являтися думки про проблеми в шлюбі з DZIDZIO.

Нагадавши, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі".

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського