Стало відомо про смерть тяжкохворої жінки з Львівської області. Стала ангелом для своєї дочки.

Таким чином повідомляється, що Вікторія Білець проживала в місті Червоноград, що у Львівській області. У неї була серйозна хвороба, з якою доводилося боротися тривалий час.

Про це повідомила сестра Вікторії Аліна Білець на сторінці «допомога Вікторії Білець у соціальній мережі Facebook».

Незадовго до трагедії жінка народила дитину, це була дівчинка. Відбулася радісна подія в одній з турецьких клінік "Меморіал", і до самих пологів їй не можна було приймати хіміотерапію.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Тепер вона стала ангелом для своєї дочки.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України

У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка. Про це повідомили його колеги на офіційному сайті театру, якому Костянтин Григорович присвятив все життя.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.