Відомий український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс 24 лютого святкує день народження. Сьогодні відомому артисту виповнюється 91 рік.
Минулого року Григорій Чапкіс спантеличив українців, коли заявив, що одружився вчетверте. Проте останні місяці стан здоров'я Чапкіса значно погіршився. Про непростий шлях до сцени, жінок і те, як почувається Григорій Чапкіс йдеться у "Сніданку з 1+1".
Григорій Чапкіс народився 30 року минулого століття в Румунії. Від самого ранку батьки відпускали хлопчика гуляти й лише ввечері забирали додому. На вулиці Чапкіс навчився водити хороводи.

Григорій Чапкіс, скріншот: YouTube
Григорій Чапкіс, скріншот: YouTube

Професійно займатися хореографією він почав, коли закінчилася Друга світова. Тоді з гастролями та концертами зі знаменитим танцівником Павлом Вірським вони об'їздили понад 70 країн світу. Популярність стрімко пішла вгору, коли Григорію Чапкісу було 76. Саме в цьому віці він вперше сів у суддівське крісло шоу "Танці з зірками".
Тоді він і створив власну хореографічну школу та почав викладати в університеті культури. Його енергійність і запал надихають і приголомшують мільйонів. Його не раз запитували, який його еліксир молодості. І якось Чапкіс зізнався, залишатися у формі йому допомагає - постійний рух і жінки.

Григорій Чапкіс, фото: Facebook
Григорій Чапкіс, фото: Facebook

З першою своєю дружиною - танцівницею Людмилою - він пішов під вінець у 28. Разом вони прожили чверть століття, виховали дочку та розлучилися. Другою дружиною хореографа стала його учениця - Наталя, яка народила йому сина. Чапкісу було 60, коли він наважився на шлюб втретє. Стосунки з Аллою тривали понад 20 років.
Та він знову закохався і на 91 році життя приголомшив усю країну несподіваною заявою. Одружився вчетверте. Нову обраницю Чапкіса звуть Міла. Відомо лише, що вона молодша за нього на 52 роки.

Григорій Чапкіс / скріншот з відео
Григорій Чапкіс / скріншот з відео

Останні кілька місяців стан Григорія Чапкіса значно погіршився. Наприкінці минулого року хореограф потрапив до лікарні із двобічною пневмонією. Йому зробили два тести на коронавірус і результат був негативний. Згодом його виписали, проте незабаром Чапкіса госпіталізували вдруге. На початку лютого артиста поклали до реанімації.

Раніше повідомляли, син тяжко хворого Чапкіса налякав українців: "Помоліться за батька".

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Чапкіс потрапив до реанімації: "Важко ходити і дихати".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Знай.uа писав, хореограф з Франківська показав Владу ямі, як потрібно танцювати: молодий Чапкіс.