Відомий український артист Арсен Мірзоян пригадав, як розповів колишній дружині, що покохав Тоню Матвієнко. Зазначимо, що зараз артист одружений із донькою легендарної Ніни Митрофанівни.
Арсен пішов до Тоні від першої дружини Анни, яка народила йому двох синів Влада та Артема. З новою коханою Арсен познайомився під час участі в шоу "Голос країни". У програмі "Життя відомих людей" знаменитість поділився, що спочатку донька легендарної Ніни Митрофанівни йому не сподобалася.

"Нас привели на студію записуватися і тут заходить Тоня. І вона так зайшла і не привіталася. Я думаю – нічого собі. А що це тепер не вітаються? Що це таке?", - пригадав Мірзоян.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Вже згодом Арсен Мірзоян запросив Тоню виступати з ним у тур. Саме там вони й зрозуміли, що мають почуття один до одного. На той момент Арсен був одружений і міркував, як сказати дружині, що покохав іншу.

"Дав собі десь рік прожити з цим! Може, я передумаю, може, це не серйозно. І я зрозумів – все, приплили! Я вирішив, що я буду чесним. Не треба робити гірше нікому і я подумав, краще зараз, ніж ніколи", - пригадав співак.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян, фото Інстаграм
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян, фото Інстаграм

Після того, як про роман зірок стало відомо широкому загалу, на Арсена з Тонею полилася маса критики. Співачку назвали розлучницею, а співака – зрадником. Проте за словами Мірояна він не реагує на злість людей і винним не почувається.

"Нікуди мої обов’язки не поділися, ми з Анею обговорили умовно аліменти. Я все віддав, все переписав. Ми почали нормально спілкуватися. Тим паче, я дуже часто приїжджаю до малих. Або їх забираю на канікули, або просто в гості", - розповів виконавець.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Крім того, Мірзоян зізнався, що шанувальниці часто не дають йому проходу і через це Тоня неабияк ревнує чоловіка.