Близькі 23-річної Світлани Плиски, яка померла у Тячівській районній лікарні, під час операції кесаревого розтину, розповіли деталі трагічного випадку.
Про це повідомляє Mukachevo.net.
За словами рідних дівчини її вагітність проходила без проблем та ускладнень. Вагітна відвідувала усі планові огляди, УЗД-діагностику, дотримувалася рекомендацій медиків.

Фото:  Mukachevo.net
Фото:  Mukachevo.net

Ввечері 9 лютого молода Світлана з чоловіком поїхали до пологового відділення Тячівської райлікарні, що на Закарпатті, де жінку оглянули та залишили, а рідних відправили додому.

"Нічого не віщувало біди. О 4.30 у жінки почалися гострі болі, і вона зателефонувала лікарці, а та прийшла не через 10 хвилин, як обіцяла, а близько 6-ї. О 6.40 Світлана повідомила, що її будуть кесарити", – розповідає чоловік померлої.

Коли чоловік приїхав, немовля – абсолютно здорова дівчинка вагою 3100 грамів – вже народилося. Однак його шокували звісткою про смерть Світлани. За висновком паталогоанатома обласної клінічної лікарні імені Новака, причиною смерті жінки стала гостра дихальна недостатність, тромбоемболія та передчасне відшарування плаценти.

Наразі в КНП "Тячівська районна лікарня" створено спеціальну комісію, яка проводить службове розстеження. Якщо спеціальна комісія райлікарні встановить, що смерть жінки настала через лікарську помилку, то правоохоронці відкриють провадження.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Чоловік померлої породіллі наголошує, що хоче домогтися прозорого та справедливого розслідування ситуації і не хоче безпідставно звинувачувати лікарів.

Фото:  Mukachevo.net
Фото:  Mukachevo.net

Фото:  Mukachevo.net
Фото:  Mukachevo.net

Нагадаємо, що батькові в пологовому будинку підсунули ляльок замість померлих малюків: "Мої діти живі?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка впала в кому і народила дитину: як щаслива мама вперше побачила дочку

Також, "Знай.uа" писав, харків'янка народила у швидкій дорогою до лікарні: медики-красені