Люди звикли вважати, що у стосунках пари з великою різницею у віці обов'язково присутні меркантильні мотиви. Мовляв, дивіться яка цяця: вийшла за старого, набитого грішми, і в ус не дме! Почекає поки він віддасть душу Богові та й буде молоденькою вдовою, яка "горює" на гроші старого чоловіка.

Але ця аксіома діє не в усіх випадках, адже справжнє кохання дійсно можна зустріти у парі з різницею у віці навіть в кілька десятиліть.

34 роки – така різниця в Антона й Олени. Ця пара щаслива і не звертає уваги на думку людей та криві погляди у свій бік. Їх часто називають мамою і сином, але закоханим все одно.

Антон та Олена, фото з соціальних мереж

"Вперше я побачив Олену, коли мені було 16. Ми тоді гостювали у наших спільних знайомих і я оразу зрозумів, що закохався по вуха, але у мене не має шансів. Тоді я й уявити не міг, що така ефектна жінка може поглянути у бік такого сопляка, як я", – розповідає скромний Антон.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Старша на 34 роки дружина доповнила розповідь чоловіка.

"Потім ми випадково зустрілися у магазині. На той час минуло 3 роки з нашої останньої зустрічі і ми впізнали один одного. Я не знаю як, але у нас знайшлась сотня тем, які потрібно було обговорити! Було відчуття, що ми знайомі купу років", – ділиться жінка, не приховуючи посмішки.

Пара вже 6 років щаслива разом, фото з соціальних мереж

Закоханих зовсім не турбувала різниця у віці й вони одружилися попри те, що їхні батьки та друзі наполягали на тому, щоб жоден з них не робив такої "помилки". Усі були впевнні, що це - несерйозно.

Минуло 6 років з дня одруження і вони й досі щасливі та не можуть припинити насолоджуватися один одним.

Нагадаємо, Мішина і Еллерт з "Холостячки" тільки з'їхалися, а фанати вже чекають на спільних дітей

Як повідомляв Знай.ua, закохана Мішина залізла на Еллерта при свічках, інтимний момент побачила вся Україна

Також Знай.ua писав, з'явилися фото Мішиної і Еллерта до "Холостячки"