Під Львовом поїзд протаранив маршрутку із пасажирами. Про це повідомили у «Львівській залізниці».

Як зазначається, все трапилося в суботу, 23 січня, приблизно о 9:00 на залізничному переїзді перегону «Ставчани – Любінь Великий». Маршрутний автобус сполученням «Львів – Пустомити» намагався проскочити перед потягом, водій не реагував на заборонений сигнал світлофора.

Помітивши автобус на переїзді, машиніст потяга спробував пригальмувати, однак відстані до маршрутки виявилося не достатньо для екстреного гальмування.

Внаслідок події травмувалося двоє пасажирів. Пізніше у місцевих групах у соцмережах з’явилася інформація про те, що один із постраждалих помер у лікарні.

«Зазнали травм два пасажири автобуса. Загинув пасажир, Ігор... прекрасна людина. А водій реальний дебіл на автобусі...», - повідомляють місцеві мешканці.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«Позбавити категорії назавжди», «Виродок. За таке треба суворо карати, позбавити волі на років так 5 і позбавити прав пожиттєво», «На 5 років, то замало, нехай посидить 15 років, тоді може до нього дійде», - зазначають люди.

Скрін, ПУСТОМИТИ ON-LINE
Скрін, ПУСТОМИТИ ON-LINE

«Коли не світить - їдете, коли горить червоне - стоїте, все елементарно, в іншому випадку нема чого сідати за кермо, особливо коли за плечами пасажири», - додають інші.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай.uа писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.