На Волині судили чоловіка, який у ході сварки кинув буряком в тещу.
Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду.
Так, стало відомо, що 11 листопада 2020 року на Волині між чоловіком та жінкою виник словесний конфлікт. У результаті цього уродженець Мар'янівки зірвався та кинув у свою тещу буряком.
Відомо, що чоловік поцілив буряком тещі у плече. Медики діагностували у неї ушкодження у вигляді синця лівого плеча, забій лівого плечового суглоба, посттравматичну гематому лівого плечового суглоба, посттравматичний артрит лівого плечового суглоба.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот

У суді розглянули цю справу та визначили чоловіка винним. До обставин, що пом'якшують покарання обвинуваченого суд відносить щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину. Тому суд призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 1190 гривень.

Нагадаємо, що під Тернополем зять почухав кулаки об ображену тещу - "Мордував і принижував"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "Годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.uа писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті - крок: "Дуже небезпечний токсин"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще