Відомий український виконавець Арсен Мірзоян опублікував новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Він там позував з коханою дружиною, Тонею Матвієнко.

Таким чином, повідомляється, що виконавець досить часто публікує на своїх сторінках в соціальних мережах різні фотографії з життя. І так як більшу частину часу вони проводять з дружиною разом, з'являються на них вони теж разом.

На даний момент пара відпочиває в Карпатах, там вони святкували Різдво. Фото якраз зроблено там.

При цьому, як стало відомо раніше, поїхали відзначати Різдво в Карпати не тільки це пара, але ще багато популярних знаменитостей.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Справа в тому, що до цього у Тоні Матвітенко, на сторінці в соціальній мережі Instagram з'явилася нова фотографія, на якій вона позує з Ольгою Сумською, вірою Кекелією, а також Людмилою Барбір.

Помічені на кадрах були й інші знаменитості в особі Руслана Сенічкіна, Віктора Павлика, і так далі.

Нагадавши, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко зустрінуть Новий рік на передовій

Команда "волонтерів-суперменів" вирішила влаштувати воїнам на передовій справжній Новий Рік. Тому вони займалася готуванням 6, 5 тон олів'є для українських солдатів.

Як повідомляв портал Знай, Тоня Матвієнко разом з Арсеном Мірзояном привітали українців з Новим роком веселим кадром

Також Знай писав, Арсен Мірзоян "викрав" для Тоні Матвієнко найкрасивішу ялинку