Українська актриса Ксенія Мішина стала найбажанішою Холостячкою України. В інтерв'ю Раміні на "Ходять чутки" вона розповіла все про проект і чоловіків у своєму житті.

Читайте Знай в Google News!

"Я прийшла спробувати своє щастя на цьому проекті, побудувати відносини, вивчити чоловіків, зрозуміти себе, Хто я поруч з чоловіком, хто він для мене. Це дуже глибокий і класний процес. Я анітрохи про це не шкодую і ставлюся до цього набагато масштабніше і цікавіше, ніж це просто якась медійність. Для мене це ціла історія", - каже Мішина.

Ксенія Мішина, фото - https://www.instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина, фото - https://www.instagram.com/misha.k.ua/

Ксенія назвала феномен проекту, чим він так зацікавив людей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Тому що це життя. У мене там була житуха. Всі люди навколо мене говорили, що це все лажа, це все не по-справжньому", - каже вона.

Холостячка зізналася, що намагалася не думати про те, які чоловіки прийдуть до неї на проект і вирішила довіритися Всесвіту, тому що все буде саме так, як повинно бути.

"Я тобі скажу по секрету, коли я прийшла на першу вечірку, то я подрасстроилась. Були такі моменти, які мене дуже сильно засмутили. Але потім воно нагребло з більшою силою і все пішло зовсім в іншому потоці і я розуміла, що все складається так, як потрібно. Я просто щаслива, що беру участь у такій красивій цікавій подорожі", - стверджує Ксенія.

Ксенія зізналася, що зйомки першої вечірки, де вона вперше знайомиться з учасниками, тривала 38 годин і весь цей час вона повинна була бути на ногах без права на сон і відпочинок. І це було дуже складно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Холостячка" Мішина влаштує перевірку на щирість, фаворит не пройде.

Як повідомляв Знай. ua, головний фаворит "Холостячки" змусить Мішину піти в сльозах.

Також Знай. ua писав, що Ксенія Мішина звернулася до українців, маніфест" Холостяки " доведе до сліз і змусить задуматися.