У Львові на одній з вулиць міста помітили розкішний британський кросовер Jaguar F-Pace SVR 2019.

Відповідне фото опублікували на сторінці lvivcars в Instagram.

Так, стало відомо, що нещодавно на вулицях Львова помітили розкішний британський кросовер Jaguar F-Pace SVR 2019 року випуску. Jaguar F-Pace SVR є топовою версією моделі, таких автомобілів в Україні одиниці.

Цей кросовер вражає своїми технічними характеристиками. Він оснащений п'ятилітровим компресорним V8, який стоїть на багатьох Range Rover. Агрегат розвиває потужність в 550 к.с. і дозволяє розвивати швидкість до 283 км/год.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Варто відзначити, що деякі користувачі мережі відзначили, що водій шикарного автомобіля порушив правила, адже кросовер був припаркований на пішохідному переході.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві помітили елітний позашляховик на російських номерах - " Янукович повернувся?"

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Києві засікли Елітний спорткар McLaren за ціною тисяч мінімалок-такий не купити, навіть якщо продаси нирку

Також "Знай.uа" писав, що У Харкові помітили шикарний McLaren 570S за п'ять мільйонів: "Казино відкривати приїхав?"