Популярна українська телеведуча, зірка програми "Ревізор" та учасниця шоу "Танці з зірками" Оля Фреймут активно веде свою сторінку в Інстаграмі й цього разу поділилася новим цікавим фото та своїми думками.
Читайте Знай в Google News!

Так, відома телеведуча зазначила, що їй потрібно завжди бути закоханою. Адже наше серце для того й створене аби бути кимось зайнятим.

"Моє серце завжди зайнято. Я вважаю, що серце для того і створене Богом, аби любити. Не можна, щоби воно пустувало, потрібно закохуватися ", - зазначила Фреймут.
Користувачі мережі неоднозначно відреагували на такі думки Фреймут у коментарях під чуттєвими фото з її чоловіком.
"Ви жінка зі століть де були графині з манерами й вишуканістю, а чоловік ваш на вигляд простий український чоловік!(Це не образа)", "Цікаво було б Вас бачити в прямих ефірах, з правилами етикету і манер!", "Але якщо тебе постійно принижують ті, кого ти любиш, то краще вже і не закохуватися", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото Ольги Фреймут.

Скріншот

Скріншот

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лідія Таран заговорила про "роман" з лідером "Бумбоксу" Хливнюком, мовчали 14 років - "Happy End"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Карпа викрила шахраїв в Instagram: крадуть сторінки і видають себе за вас, будьте обережні. Письменниця розповіла, як потрапила на гачок аферистів

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"