З'явилися подробиці про сім’ю священника з Рівненщини, яка потрапила у смертельну дорожньо-транспортну пригоду, передає “Це моя Україна”.

Читайте Знай в Google News!

Нагадаємо, що 26 листопада, дружина священника Марія разом з трьома неповнолітніми синами їхала до міста Рівного, щоб там відсвяткувати День народження сина, якому виповнилося в цей день 7 років. Чоловік Марії, отець Григорій чекав свою сім’ю вже у Рівному, але на жаль він так і не зміг її дочекатися.

Фото: “Це моя Україна”

Автомобіль, за кермом якого була Марія виїжджав на головну дорогу, а тут в нього врізалася на швидкості вантажівка. Зіткнення було настільки сильне, що з автомобіля викинуло маму з маленькими дітьми. 30 річна дружина священника Марія та їх 7-річний син Герман, який в цей день святкував свій День народження, загинули на місці ДТП.
Наразі, за життя двох синів священника борються медики, одного з них вже прооперували. Місцеві жителі про родину говорять лише хороше. Вони завжди були привітні та дружні.

Фото: “Це моя Україна”

Батьки Марії 10 років тому поховали дитину, яка хворіла, тому доньку берегли. Вона закінчила школу і вийшла заміж за священика. Марія працювала у школі, вчителькою початкових класів. Батьки й досі не можуть пережити це горе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше повідомляли, жахлива ДТП під Чернівцями забрала життя поліцейського, українці не стримують сліз: "Такий молодий".

Як повідомляв Знай.uа, у жахливій ДТП загинули дружина і син священика - Бог не допоміг.

Знай.uа писав, у Харкові багатотонний тягач розчавив пенсіонерку: "Розмазав по асфальту".