Український музикант і співак Віктор Павлік нещодавно пережив сімейну трагедію і поховав сина. Незважаючи на це він продовжив свою концертну діяльність. За це його засуджували в соцмережах.

Нещодавно Віктор Павлік дав ще один привід для обговорення. Він зустрівся з дуетом Анна-Марія, які потрапили в скандал під час відбіркових виступів на Євробачення. Дівчата не змогли точно відповісти на питання, чий же Крим.

Віктор Павлік сфотографувався з Ганною і Марією. Співак ніжно обійняв дівчат за талії і підписав фото однією фразою « " дівчата, мої колеги!». Всі троє в гарному настрої і посміхаються в камеру.

Варто відзначити, що колегами Віктор Павлік назвав дівчат не просто так. В першу чергу вони співають на сцені, а також колись український співак починав свій шлях до слави в групі під назвою «Анна-Марія». Цю групу визнали найкращою групою 1993 року.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дівчата з дуету народилися в 1988 році. Коли їм було по 6 років вони стали учасницями конкурсу близнюків. І тільки в 2004 році був заснований їх дует «Анна-Марія».

У коментарях українці не оцінили такої "дружби". Вони згадали, що дівчата з дуету "забули" про окупацію Криму Росією і про те, що діється на Донбасі. Після цього в коментарях розгорілася дискусія. Віктор Павлік вирішив захистити співаючих близнюків і навіть відповідав на коментарі користувачів.

Нещодавно Знай передавав, що Віктор Павлік засвітився з колегою по сцені Павлом Зібровим.

Також Знай повідомляв, що молода дружина Віктора Павлика Катерина Реп'яхова розповіла про безгрошів'я після весілля.

Нещодавно Знай писав, що Катерина Реп'яхова розповіла, як закрутила роман з Віктором Павликом.