Відома українська співачка Надя Дорофєєва нарвалася на гнів націоналістів. Про це стало відомо з соцмереж артистки.

Повідомляється, що Надя Дорофєєва почавла сольну кар'єру і зняла своїй перший кліп на пісню "Gorit". Протягом усього кліпу співачка танцює у відвертих нарядах і в різних місцях, одним з яких виявився пішохідний міст Алеї Героїв Небесної Сотні.

Читайте Знай в Google News!

Також досі не врахувала і дату публікації пісні, адже 21 листопада в Україні вшановують пам'ять загиблих на Майдані Героїв. З цього танці на тому місці, де українці 7 років тому проливали кров за свободу і незалежність виявилися не найкращою ідеєю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Співачка опублікувала фрагмент кліпу, де танцює на мосту Алеї Героїв Небесної Сотні на тлі банера з власним ім'ям. Це не сподобалося українцям і під відео з'явилося безліч гнівних коментарів.

Після цього Дорофєєва видалила публікацію, проте в кліпі дані кадри все ще присутні. У зв'язку з цим проти співачки піднялася велика хвиля обурення.

Кадр з кліпу Наді Дорофєєвої: YouTube
Кадр з кліпу Наді Дорофєєвої: YouTube
Кадр з кліпу Наді Дорофєєвої: YouTube

Дорофєєву також розкритикували в групі "Рагу.лі" у соцмережі Facebook. Співачку звинуватили в незнанні культурних кодів України і порівняли з Ані Лорак, яка після початку конфлікту в 2014 році перебралася в Росію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва осідлала знаменитого "жеребця", куди тільки Дантес дивиться

Як повідомляв портал "Знай.uа", Могилевська підтримала Дорофєєву після "танців на кістках" Небесної Сотні

Також, "Знай.uа" писав, що у Дорофєєвої і Фреймут знайшли " надздібності"