На Львівщині знизилася вартість проїзду в маршрутках з Дрогобича до Львова.

Про це повідомляє «Варто – Галицькі новини».

Так, стало відомо, що на Львівщині перевізники знову знизили ціни на проїзд. Так, з понеділка, 23 листопада, маршрутки «Дрогобич – Львів» та «Львів – Дрогобич» їздитимуть по акційній ціні – 20 грн. Відправлення від залізничного вокзалу. Такими знижками перевізними намагаються заманити пасажирів.

Фото: Варто - Галицькі новини


«На такий крок нас змушує йти нездорова конкуренція», – прокоментував перевізник, представник Львівського АТП, Ростислав Кобільник.

Раніше вартість проїзду становила 70 гривень. З 5 жовтня, автобуси «Дрогобич – Львів» їздили по ціні – 40 грн. З 13 жовтня – 30.

Нагадаємо, кілька місяців тому на рейсі «Дрогобич – Львів» з’явились маршрутні таксі з невеликими 8-місними бусами, які склали конкуренцію великому АТП. Хоча конкурентами себе не вважають, адже їздять іншим маршрутом – через Пустомити. Автобуси офіційного перевізника – через Пісочне.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Розлючена українка показала справжні "розсадники" пандемії: "не пройти, ніде припаркуватися"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Запорожці паряться у величезних чергах на маршрутки через вірус- " Так безпечніше?!"

Також "Знай.uа " писав, що Натовп роззяв під АТБ проігнорував карантин-знижки важливіші за здоров'я