Відомий український виконавець Дзідзьо поділився думкою щодо сольної кар’єри дружини, яка виступає під псевдонімом SLAVIA. При цьому артист зазначив, що навіть не здогадувався про вихід кліпу своєї коханої.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно молода українська виконавиця SLAVIA випустила провокаційний кліп на пісню "Я тобі не мамка." У програмі "Світське життя" артист розповів, що навіть не здогадувався про вихід кліпу коханої.

Скріншот із відео


"Мені нічого не сказали, поставили перед фактом. Я побачив кліп і пісню вже в Мережі, почув камінь у свій город. Але я кажу: "Слухайте, не чіпайте мене, бо я маю гострі зуби", - розповів співак.

Також артист поділився, чи бачить в дружині перспективу відомої української співачки.

"Я бачу перспективу, але не таку. Усе це не по-моєму. Коли ти починаєш щось вигадувати, чого немає насправді, то завтра воно набридає" - зазначив він.


Зі свого боку, артист зазначив, що його сценічний образ цілком відображає співака і в житті поза сценою. Адже він вдома та у компанії своїх найближчих друзів поводиться як дитину і дуже любить жартувати.

"Я це приховував, я вдома, з друзями поводжуся як мала дитина. Я дуже люблю жартувати і думаю, що це щиро", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустить найцікавіше.

Нагадавши, дружина Dzidzo нарешті вийшла з тіні, від такої кожен втратить голову.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дзідзьо у "королівському" халатику згадав про "Танці з зірками".

Також портал "Знай.ua" писав, що Dzidzio збирається відповісти на зухвалий камінь в його город від дружини.