Всі ми хочемо захистити себе та своїх рідних від всього поганого та злого. Саме з таким проханнями можна звертатися у молитвах до Бога, щоб він подарував захист від лихого.

Читайте Знай в Google News!

Молитви проти злих духів допомагають захиститься від недоброзичливців, а також від гріховних думок, які відвідують кожну людину. Тому варто відволіктися від повсякденної рутини і виділити хоча б кілька хвилин на день для прочитання цих молитов.

Молитва, фото facebook Епіфанія
Молитва, фото facebook Епіфанія


Молитва від печаті антихриста

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, вбережи мене від зваб мерзенного й зломудрого антихриста. Визволи мене від усіх підступів його. І заховай мене від хитрих тенет його в потаємній пустині Твого спасіння і не дай мені, Господи, боятися страху диявольського більше, ніж страху Божого, і відступити від Тебе.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Але зволь мені, Господи, постраждати і вмерти за ім’я Твоє святе і віру православну, не зректися Тебе і не прийняти печаті антихриста, і не поклонитися йому. Дай мені, Господи, плач і сльози за гріхи мої, і помилуй мене, Господи, в час Страшного суду Твого. Амінь

Молитва до святого архистратига Божого Михаїла

О святий Архангеле Михаїле, помилуй нас, грішних, які просимо твого заступництва. Обережи нас, рабів Божих (імена) від усіх видимих і невидимих ворогів, особливо ж укріпи від смертного жаху й тривоги диявольської; вчини нас гідними бездоганно стати перед Творцем нашим у час страшного й праведного суду Його. О, всесвятий, великий архистратиже Михаїле! Не зневаж нас, грішних, які молимо тебе про допомогу й заступництво у житті цьому і в будучому, сподоби нас разом з тобою славити Отця, і Сина, і Святого Духа навіки-віків. Амінь.

церква, скріншот з відео
церква, скріншот з відео


Молитва про захист і спасіння від усякого зла

Боже мій, в руки Твого превеликого милосердя вручаю душу мою й тіло моє, почуття і слова мої, поради й помисли мої, діла мої, вхід і вихід мій, віру мою і життя моє, день і годину останнього подиху мого, переселення моє. Ти ж, о премилосердний Боже, непереможна гріхами усього світу благосте, незлобний Господи, мене, найгрішнішого з усіх людей, прийми в руки захисту Твого і визволи від усякого зла, очисти беззаконня мої, подай виправлення злому й окаянному моєму життю і від лютих гріхопадінь завжди відвертай мене, піднімай мене з них, щоб нічим я не прогнівив Твоє чоловіколюбство, яким Ти загороджуєш мою неміч від бісів, пристрастей та злих людей. Не допусти видимих та невидимих ворогів. Веди мене шляхом спасіння і доведи до себе – моєї пристані й вершини моїх бажань. Даруй мені християнську кончину, бездоганну та мирну, охорони від духів злоби, на Страшному Твоєму суді будь милостивий рабові Твоєму і зарахуй мене до благословенних овець Твоїх – нехай з ними славлю Тебе, Творця мого, навіки. Амінь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на росТБ в лусочках ананаса угледіли лик диявола

Як повідомляв портал "Знай.uа", молитва на роботі: як зберегти духовне життя у важкі будні

Також, "Знай.uа" писав, Потужна молитва Миколі Чудотворцю, яка здатна змінити долю за 40 днів