Українська співачка Slavia, яка також є дружиною артиста і шоумена Дзідзьо зворушливо привітала коханого з днем народження архівними фото з весілля.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні кадри співачка оприлюднила на своїй сторінці у соціальній мережі Іnstagram.

У п'ятницю, 20 листопада, день народження святкує фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома, він же Дзідзьо. Цьогоріч музиканту виповнюється 37 років.

Фото: instagram.com/slavia_official


Однією з найперших відомого виконавця привітала його дорога дружина, співачка SLAVIA. Вона опублікувала серію архівних світлин, які були зроблені на весіллі пари 2013 року.

Фото: instagram.com/slavia_official

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще


"Переглядаючи фото з весілля, згадала багато приємних і смішних моментів... Те, з яким піднесеним настроєм я збирала листя і шишки, щоб прикрасити весільний стіл, бо ти так любиш ліс... Квіти у волоссі і в букетах, через які я спізнилася на власне весілля, бо все мало бути ідеально (ох, цей перфекціонізм). А дорогою ще й примудрилася заскочити в салон, щоб зробити фото на новий паспорт з весільною зачіскою...

А цей неймовірно красивий вид з ресторану на Львівську оперу, з якою в мене теж пов’язано багато приємних подій (перші виступи, перша зарплатня, яку я отримала ще школяркою)... Спогади, спогади... Їх ще так багато... Михайло, з Днем народження. Вітання, подарунки, поцілунки — особисто. ", - пригадала SLAVIA.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустить найцікавіше.

Нагадавши, дружина Dzidzo нарешті вийшла з тіні, від такої кожен втратить голову.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дзідзьо у "королівському" халатику згадав про "Танці з зірками".

Також портал "Знай.ua" писав, що Dzidzio збирається відповісти на зухвалий камінь в його город від дружини.