Львів по праву можна вважати одним з найромантичніших міст України. Старовинні вулички вимощені бруківкою буквально просочені коханням та незабутньою атмосферою. Просто прогулюючись тут з коханою людиною можна отримати масу задоволення.


Площа Ринок — серце Львова, у якому зібрана неповторна архітектура та особлива атмосфера. Саме тому багато закоханих парубків роблять пропозиції своїм коханим у цьому місці. Так, у Львові хлопець романтично освідчився своїй коханій.

Скріншот

Скріншот


Спочатку закохана пара просто прогулювалась улюбленими вуличками міста й обраниця ні про що навіть не здогадувалася. Але, згодом до неї почали підходи перехожі та дарувати по одній білій троянді.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот

Скріншот


Коли красуня зібрала величезний оберемок квітів, її коханий став на одне коліно та вимовив заповітні слова, а у відповідь прозвучало таке довгоочікуване: "Так!".

Скріншот

Нагадаємо, що єноти сказали "ми згодні": непрохані смугасті гості перетворили весілля на шоу.

Також портал Знай.uа писав, що пандемія жорстко вдарила по українським молодятам - жодного весілля, карантин.

Також портал Знай.uа писав, що любитель одружуватися Остапчук збентежив фанатів інтимним зізнанням: "На slowmo і ще раз"