На Львівщині розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка вийшла з дому та не повернулася.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук написав Ігор Зінкевич.


Так, стало відомо, що шевченківський ВП ГУНП у Львівській області розшукує безвісти зниклу Сурову Віолетту Андріївну. Відомо, що дівчину 2005 року народження останній раз бачили 27 жовтня у смт. Брюховичі.

Фото зі сторінки Ігоря Зінкевича


Особливі прикмети зниклої: дівчина ростом 1.65 см., середньої тілобудови, русяве волосся, була одягнута: сині джинси, сірий светер, коричневу курточку, рожеві кросівки.

Фото зі сторінки Ігоря Зінкевича

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером 0980584356. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

Фото зі сторінки Ігоря Зінкевича

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині розшукують пенсіонера у бордовій сорочці-пішов по гриби

Як повідомляє портал «Знай.uа» на Харківщині розшукують хлопця з великими очима-вийшов з дому і зник

Також «Знай.uа " писав, що на Львівщині пенсіонер пішов за грибами і зник-перелякані собаки повернулися додому без господаря