Нещодавно у Києві на Центральному залізничному вокзалі повінчалися боєць АТО з інвалідністю та його кохана. Наречений з коханою спеціально приїхали зі Львова, де живуть, аби повінчатися саме на столичному вокзалі.

Про це повідомляє інформаційний портал Діло.

Історія військового Олексія Скриби та львів’янки Дарини Казакової є драматичною та зворушливою. Олексій інструктор-танкіст 28 окремої механізованої бригади ЗСУ, воював на сході чотири роки, з 2015-го по 2018-й включно.

Олексій отримав травму хребта вже після Донбасу. Це сталося за випадкових причин, коли чи не у перший день відпустки, він провалився разом з аварійним балконом з багатоповерхівки. Лікарі сказали, що чоловік більше ніколи не зможе ходити.

У 2018 році він пройшов курс реабілітації у військовому госпіталі, саме там він познайомився з майбутньою дружиною. Його обраниця Дарина за фахом психолог та через свої переконання хотіла якось допомогти військовим, тому зайнялася волонтерською працею.


«Із Льошею у нас була любов з першого погляду. Пропозицію він зробив, коли ми були на відпочинку в Будапешті, а рівно через 100 днів після нашого знайомства ми повінчалися», – зізнається дівчина.

Пара спеціально їздила зі Львова до Києва, щоб провести церемонію. Так вийшло, бо пастор Церкви християн віри євангельської, капелан Сергій Косяк, який є духовним наставником Дар’ї, був дуже зайнятий і не міг в інший час повінчати молодих. На київському вокзалі таку церемонію проводили вперше.


«Гарне плаття, ніжна музика скрипаля … Це було дуже камерно, без зайвої помпи, саме так, як ми хотіли. Тільки найближчі, які були за нас щиро раді», – сказала Дарина.

Нагадаємо, що тернопільський кіборг пройшов крізь пекло Донбасу і розкрив гірку правду: "Це боляче, але я впорався"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа "Слуги народу" на Донбасі нічим не допомогли: ЗСУ змушені були боротися не на життя, а на смерть, ворог підраховує втрати.

Також портал Знай.uа писав про реформу СБУ: нові виклики та загрози спонукають до рішучих дій.