Вагітна жінка чекала на трійню, але під час пологів виявилося, що в неї четверня. Перша дитина у сім'ї Кімберлі Фугат з'явилася майже одразу після весілля. Так родина жила втрьох 10 років. Надії чи побажання мати ще одну дитину у родини не було. Але один з візитів до лікаря-гінеколога закінчився ультразвуковим дослідженням, яке показало що жінка вагітна, передає портал nastroy.

Ця новина справді виявилася для сім‘ї і для 42-річної Кімберлі шокуючою. Важко сказати, для кого саме, чоловіка Крега або Кімберлі, ця несподіванка була більшою. Згодом з‘ясувалося, що ця новина далеко не остання. Другим потрясінням стає кількість дітей, яких лікар побачив на УЗД. Їх було троє.

Фото nastroy


Крег постійно хвилювався за вік своєї дружини. Адже вагітність, тим більше така — це серйозне навантаження на організм. Чи зможе Кімберлі виносити дітей, було ще невідомо. Але трохи оговтавшись від таких новин, пара почала готуватися до появи нових членів сім‘ї. Чоловік та дружина готували кімнату, де будуть мешкати немовлята. Мабуть, і малюки відчували стурбованість батьків, і саме тому вирішили з‘явитися на світ трохи раніше, вже після шести місяців.

Фото nastroy


На щастя, ускладнень не було зовсім, і лікарям вдалося прийняти пологи та дістати діточок цілими та неушкодженими. Діставши третю дівчинку, раптом Кімберлі почула голос лікаря: «Я бачу ще ніжки!» «Ні!» — закричала Кімберлі. Вона до останньої миті не вірила, що таке може статися. Так у неї народилася четверня.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще


«І хоч, на перший погляд, все здається таким неймовірним, воно кардинально змінює життя. Я намагалася потроху звикати, переварювати все, що трапилося кожного дня. Я впевнена, що все буде добре», - посміхаючись розповідає молода матуся.

Фото nastroy


Коли родина вже трохи оговталася виявилося, що всі малята монозиготні близнюки. Шанс подібного випадку трапляється один раз на 13 мільйонів.

Вже після кількох тижнів перебування під наглядом лікарів їх нарешті виписали додому. Там вони могли «познайомитися» зі своєю старшою сестрою. Дома Кімберлі змогла повноцінно відчути радість материнства, та насолоджуватися цією роллю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юну українку спалює агресивний рак, мама в сльозах благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.ua" , маленького українця спалює агресивний рак, Однокласники зважилися на благородний вчинок

Також, "Знай.ua" писав, що маленька принцеса залишилася без ніг після страшної аварії, батьки благають на всю Україну