Донці наймолодшої мами України, яка народила в 12 років від брата виповнилося рік.

Про це повідомляє lviv.vgorode.

Наймолодша мама України 13-річна Тетяна Лучишин із Борислава Львівської області, відсвяткувала перший день народження донечки Діанки. Рік доньці семикласниці виповнився 17 вересня. Поки молода матуся ходить до школи за дитиною доглядає 32-річна Ганна Лучишин.

"Поки Таня ходить в школу, а коли зроблять розклад для індивідуального навчання – буде займатися вдома. Вдень з дитиною сиджу я. Діана вже всюди повзає, увага потрібна. Починає говорити" , – розповідала Ганна Лучишин.

Доньці наймолодшої мами України Тетяни Лучишин із Борислава виповнився рік


Нині наймолодша мама країни з однорічною донькою і братом-першокласником (сама Таня боїться залишатися у хаті) орендують квартиру у сусідньому під’їзді, де є лише одна кімнатка та маленька кухня. До цього жили усі разом на 40 квадратних метрах – Таня з донькою, її мама зі своєю молодшою дочкою Вікою, якій зараз півтора року, чоловіком і ще чотирма синами – без зручностей і особистого простору.

Тато однорічної Діани, 15-річний Остап (двоюрідний брат Тані, племінник Ганни), у всьому намагається допомагати. Грошей, кажуть, просити не треба – сам приносить.

Зараз Таня мріє про свою квартиру. Хоче вивчитися і їхати у Польщу на заробітки. За словами бабусі Ганни, житло, яке обіцяли в міськраді, так і не дали. Навіть, ремонт не допомогли зробити.

Нагадавши, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки. Тоді сім'я успішно подолала хворобу, проте цього року рак повернувся вдруге і хлопчикові діагностували лікемію.

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя. Чоловік помер у Каліфорнії від лейкемії. Рецидив раку крові стався через 12 років після лікування.