Українці висміяли учасницю шоу "Танці з зірками", Ольгу Фреймут, яка викликала Катерину Кухар, суддю цього шоу на батл.

Своїми враженнями шанувальники проекту поділилися на сторінці «Танців з зірками» в Instagram.

Родзинкою восьмого ефіру "Танців з зірками" став танцювальний батл Ольги Фреймут з суддею проекту Катериною Кухар. Але фанати шоу залишилися вельми розчарованими, при цьому багато хто обурюється, що танцю так і не побачили.


"Кухар з колодою. Колода Фреймут прийшла на територію до профі і вирішила висмикнутися. Не вийшло. Але ж Кухар навіть шкарпетки не тягнула", " Ранок в дитячому саду. І треба було так пафосно викликати Кухар на батл" , " перепрошую, але знову бачив Лебедя і Буратіно .... Катя, як завжди, неперевершена!!!", «Що це був за дитячий садок? Чесно в цьому році всі ефіри якийсь базар. Розбирання. Це не ті Танці з зірками, які були в 2007 році», «щось танцем там і не пахло просто красиво постояли і покрутилися», «взагалі не зрозуміла, що за танець... Оля як була ніякою так і залишилася«, " що це було?» ,- пишуть в мережі.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще


Варто нагадати що в сьомому ефірі "танців" Фреймут кинула виклик судді Катерині Кухар. Це сталося після того, як балерина заявила, що під час виконання Фреймут ча-ча-ча «в її рухах не було грації, а в стегнах – сексуальності».

У відповідь Фреймут не стрималася і запросила Кухар на танцювальний батл, щоб подивитися, хто з них сексуальніше.

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал " Знай.ІА " повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал " Знай.ІА " писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".