На деяких вулицях Львова почали помічати мертвих голубів. Львів'яни просять міську раду якнайшвидше розв'язувати цю проблему та прибрати мертвих птахів з дороги.

Про це у спільноті “Гаряча лінія міста Львова” повідомляє львів'янка Nataliya Kalinovych.

Так, місцеві жителі помітили на вулиці Некрасова мертвих голубів. Містяни просять мера Садового та міську владу відреагувати на це та прибрати їх.

Фото: Nataliya Kalinovych


Львів'яни зазначили, що мертві птахи лежать тут вже кілька тижнів і з кожним днем до них додається ще кілька. До того ж територія на цій вулиці підлягає під щоденне прибирання, тому містяни не розуміють, чому комунальники досі не прибрали їх.

Фото: Nataliya Kalinovych


“Мертві голуби на тротуарі і проїзній частині вулиці Некрасова, 35, лежать другий тиждень. До них з часом додаються нові. Це територія “щоденного” прибирання ЛПК “Господар”, – йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Скріншот