У Львові місцеві жителі скаржаться на містянина, який з вікна багатоповерхівки кидається яблуками.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Сергій Жепко.

Так, у Львові помітили людину, яка на вулиці Володимира Великого 61 з вікна багатоповерхівки кидалася яблуками по перехожих.

Фото: Сергій Жепко


"Старша людина кидається яблуками, не реагує на звернення інших! Яблука кидає з балкона, а потім з вікна у кімнаті заглядає!

Будьте обережні, особливо з дітьми, щоб не прилетіло вам у голову. Мамочка йшла з маленькою дитиною на руках яблуко розбилось в сантиметрі від неї", - зазначив львів'янин Сергій Жепко.

Фото: Сергій Жепко

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Також зазначається, що місцеві жителі вже викликали на місце пригоди наряд патрульної поліції, щоб зупинити дії дебошира.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом троє дітей втекли в ніч від горе-матері-краще ночувати в полі

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Дніпром дитина занудьгувала на канікулах і втекла в інше місто - тиждень далеко від дому

Також Знай.uа писав, що Під Запоріжжям відшукали трьох юних любителів нічних прогулянок, - втекли на пошуки пригод