У Львові шукають безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та так і не повернувся.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Оксана Ковальовська.

У Львові шукають Ковальовського Андрія Романовича 1987 року народження. Відомо, що 11 вересня чоловік виїхав з Левандівки та так і не повернувся. Рідним він не повідомляв куди направляється, проте за їх словами при собі чоловік може мати велику суму грошей.

Ковальовський Андрій


Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон зниклого відімкнений.

Особливі прикмети зниклого: зріст 175 сантиметри, середньої тілобудови, темне волосся.

Уважно придивіться до фото якщо ви бачили цього чоловіка, чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальні лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.