За перші шість місяців 2020 року на Львівщині померло 1277 людей, в яких діагностували запалення легенів. Разом з тим від коронавірусу померло 145 українців - тобто, у вісім разів быльше, ніж від Covid-19.

Про це повідомили у Головному управлінні статистики Львівської області.

Починаючи з січня 2020 і до червня, у Львівській області померло 16 385 людей. З них 145 - це офіційно зареєстровані смерті від коронавірусу, а от від грипу і пневмнонії - аж 1 277 людей.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що депутати Львівської міськради затвердили детальний план території, яким передбачається знесення будинку 19 століття на вулиці Поповича. На його місці планують побудувати нову п'ятиповерхівку і підземний паркінг. Рішення прийняли в понеділок, 7 вересня.

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".

Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри.