На Львівщині поліція затримала двох чоловіків, які причетні до стрілянини на одній з АЗС області. Про подробиці події розповідає прес-служба патрульної поліції Львівської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в середу, 12 серпня, на автозаправній станції в селі Гамалівка невідомий чоловік здійснив кілька пострілів з предмета схожого на пістолет перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Після цього він разом з приятелем сів в автомобіль BMW пез передніх номерних знаків і зник з місця події.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Завдяки камерам відеофіксації поліції вдалося встановити чоловіків, які причетні до стрілянини. Екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування і приступили до виконання плану "Перехоплення".

У четвер, 13 серпня, близько 15:00 на вулиці Пасічній патрульні 2-го батальйону виявили та зупинили автомобіль, який підходив під опис орієнтування. У салоні поліцейські виявили двох чоловіків, а в бардачку знаходився пістолет Форт 18Р, призначений для стрільби гумовими кулями. Патрульні впізнали в них особин, причетних до стрільби на АЗС.

Правоохоронці змусили вийти підозрюваних з машини. На місце була викликана слідчо-оперативна група Постумитівського відділення поліції для проведення невідкладних слідчих дій.

Поліція вилучила автомобіль підозрюваних і пістолет, оформлений на водія машини. Затриманими виявилися 27-річний житель Львова і 26-річний житель Донецька.

Подію попередньо кваліфікували згідно ч.4 ст. 296 (Хуліганство вчинене із використанням зброї) КК України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жителя Червонограда Львівської області судитимуть за побиття 12-річної доньки.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині позашляховик застряг у річці під час переправи.

Також Знай.иа писав, що у Львові розшукують чоловіка, якого підозрюють до низки злочинів у центрі міста.