Стало відомо про те, що суд взяв під варту чоловіка, який збив п'ятирічну дитину у Львові. Все закінчилося летальним результатом.

Таким чином, повідомляється, що стався інцидент ще в червні 2016 року. У Львові, на вулиці Кота Руставелі, водій комунального автобуса збив дитину на смерть.

у Львові під суд відправили чоловіка, який збив дитину на смерть, фото: вільне джерело

І ось, через більш, ніж чотири роки, 7 серпня, Личаківський суд виніс вирок водієві. Він був засуджений на строк п'ять років. А також, його позбавили права керувати будь-яким транспортним засобом на термін три роки.

Про це повідомила прес-служба суд, і інформація вже з'явилася на сайті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Смертельний випадок стався на розі вулиць Ш. Руставелі та зеленої, 10 червня 2016 року. Водій автобуса №3а, збив дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході разом з бабусею і сестрою. Дівчинка від отриманих травм померла на місці. Свідки зазначали, що водій не реагував на крики перехожих і протягнув дитину по землі задніми колесами.

Крім того, на Хмельниччині також були зафіксовані аномальні природні явища. Тут пронеслися сильні урагани. Через негоду в Шепетівці відключили подачу води в житлові будинки, вітер і дерева порвали дроти і повалили електроопори. Вітер зривав обшивку з будинків і пам'ятників, пошкодив покрівлі будинків.

Нещодавно Знай передавав, що під ударом стихії опинилися також Рівненська та Волинська області. В результаті на вулицях утворилися річки, будинки підтопило. Також вітер валив і ламав старі дерева через це постраждали припарковані автомобілі і порвалися дроти.

Варто нагадати, що у Кирилівці в Запорізькій області стався зсув ґрунту. Величезний шматок грунту сповз на літнє кафе і на пляж. Це сталося після того, як протягом декількох днів в регіоні вирували дощі і грози.