Львів'яни скаржаться на стан місцевого автовокзалу та зазначають, що йому терміново необхідна капітальна реконструкція.

Про це у спільноті Варта-1 написав львів'янин Андрій Семенюк.

Так, львів'яни скаржаться на стан місцевого автовокзалу. Вони зазначають, що зараз він перебуває у жахливому стані, каси не працюють, довідка не працює, камери зберігання також не працюють. Також зали очікування чи будь-яка зона відпочинку та очікування просто відсутня.

Фото: Андрій Семенюк


"Автовокзалу необхідна капітальна реконструкція. Не знаю, хто тут балансоутримувач, але необхідно "провести повний аудит і його замінити, так, як управління жахливе", - зазначив львів'янин Андрій Семенюк.

Фото: Андрій Семенюк

Скріншот

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще


Зазначимо, що автовокзал «Львів» — вокзал для автобусних міжміських і міжнародних перевезень у Львові. Вокзал розрахований на відправлення до 800 пасажирів на годину. Згідно з генеральним планом автовокзал був винесений на південну околицю міста (місцевість Боднарівка), що забезпечує можливість виїзду у напрямку Карпат, а через кільцеву дорогу в інших напрямках.

Фото: Андрій Семенюк

Фото: Андрій Семенюк

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У київському ботсаду зацвіли унікальні троянди - рвати не можна, тільки нюхати

Також портал «Знай.uа» писав, Думають, що позбавлять столицю від заторів: новий проект генерального плану Києва

Також портал «Знай.uа» писав, що статус "звільненого радника Кличка" Максим Бахматов пробуде недовго – названа дата повернення