В Україні не будуть проходити зйомки нової частини легендарної франшизи "Місія нездійсненна" з Томом Крузом.

Про це повідомив киножурналист Артем Заєць на сторінці в Facebook.

Так, варто нагадати, що Том Круз і режисер 5 і 6 частини фільму "Місія нездійсненна" відвідували Україну минулої осені. Вони відвідали Київ, Одесу і Львів у пошуках локацій для зйомок картини.

Том Круз у Львові, фото: скріншот з youtube


Після цього в мережі почали обговорювати, що деякі епізоди 7-й чи 8-й частині будуть зніматися в Україні.

Журналіст вирішив прояснити ситуацію і звернувся до Крістофера Маккуоррі.

"Ми провели скаутинг, розвідку, вивчили ряд місць в Україні, і дійсно знайшли одну досить екстраординарну локацію ... Але засідка зі зйомками" на виїзді "[тобто за межами США] така, що ... ви знаходите місце, яке вам дуже подобається, і після цього слід знайти поблизу інші [підходящі місця і] ресурси, щоб виправдати перенесення величезного кінопроекту в цю країну", - заявив режисер і додав, що "на якомусь етапі ідея познімати в Україні" йому дійсно подобалась.

Журналіст зазначив, що за чутками, Маккуоррі особливо придивлявся до морського вокзалу Одеси. Однак інших цікавих локацій вони не знайшли, і тому приїжджати в України з величезною знімальною групою заради кількох сцен, немає сенсу.

"Голлівуд любить знімати в країнах, де за законом частину витраченого бюджету тобі відшкодовує приймаюча країна тобто ти рекламируешь цю країну в своєму фільмі, в процесі забезпечуєш роботою і по суті безкоштовно «вчиш» чимало місцевих виконавців, а країна тобі за це в подяку компенсує ряд виробничих витрат", - також зазначив журналіст.

SAD NEWS: «МИССИЯ НЕВЫПОЛНИМА 7» НЕ БУДЕТ СНИМАТЬСЯ В УКРАИНЕ (мой маленький эксклюзив) Прошлой осенью СМИ и соцсети...

Geplaatst door Артем Заяц op Zondag 12 juli 2020

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський "Аерофлот" в центрі міжнародного скандалу — десятки собак і кішок не відлетіли додому, господарі в істериці, "ридала кілька годин".

Як повідомляв Знай.ua під Дніпром водний монстр трохи не пообідав переляканими городянами - лежав на порозі, висолопивши язика.

Знай.ua писав, кабани з медузами "віджали" море, таких гостей українці не чекали.