У Львівській області, на території комплексу відпочинку “Чарівна долина”, за 30 кілометрів від обласного центру, дівчина мало не загинула через блискавку, яка влучила в дерево поблизу неї. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що під час грози дівчина перебувала у канатному парку на великій висоті поміж дерев, проходила смугу перешкод. У якийсь момент блискавка вдарила в дерево, що росло поруч, і воно впало. При цьому дерево зачепило дівчинку.

Внаслідок нещасного випадку в постраждалої зламано руку, працівники комплексу терміново евакуювали її до лікарні.

«Якби не дерево, могло б бути нещастя. Решта все - байки, в сорочці народилася», «Це у Родатичах, на «Чарівній долині»», - зазначають у коментарях львів’яни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«І це адекватні батьки? Чи вони спеціально її туди закинули під час негоди?», - обурюються українці.

Нагадаємо, що у Львові блискавка підкралася до жінки через розетку – лікарі не могли повірити очам.

Як повідомляв портал Знай.uа на Львівщині від підтоплення постраждали жителі 18 населених пунктів.

Також Знай.uа писав, що в Житомирської області блискавка під час грози пронизала мати 9 дітей, але жінці вдалося вижити.