У Львові чоловіка з сином закували у кайданки за спробу випити алкогольні напої у місцевому парку.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Лариса Висоцька.

Так, львів'янка розповіла як стала свідком кричущої події. У місцевому парку імена Івана Франка чоловік зі своїм сином сіли перепочити. У цей час вони вирішили скуштували пиво, але раптом до них підішли правоохоронці та почали погрожувати. При цьому поліцейські не представились.

Скріншот


"Підійшли поліцейські не представившись почали погрожувати і хамити. За чоловіка вступились перехожі в парку але поліціянтам це пофіг. Їх закували в кайданки і грубо повели до відділка. Боже за що? Так вони тільки відкрили пиво. Якби просто попередили нічого би не було.Вот якими важливими справами займається наша поліція. А те що внизу парка в кафешці розпивають сильний алкоголь принесений з собою це нікого не хвилює", - пише львів'янка.

Скріншот


Львів'янка впевнена, що такі дії поліції були протиправні. До того ж у такому випадку можна було б просто зробити попередження й ніхто б не розпивав алкогольні напої у парку.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оселився в незаконній забудові і скупався в морі - стало відомо, як кайфував Зеленський в Одесі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Коли Туреччина дешевше рідної Одеси - топ курортних місць для відпочинку за кордоном у цьому році

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни миються в тазиках, поки комунальники Кернеса відриваються на вихідних