У Львові активісти зібралися біля Ратуші та висловили свою позицію щодо регулярних порушень законодавства президентом Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє інформаційний портал “Четверта студія”.

Так, стало відомо, що у неділю, 28 червня, біля центрального входу в Ратушу у Львові, активісти висловити свою позицію стосовно регулярних порушень законодавства особисто президентом України Володимиром Зеленським та його командою.

Фото “Четверта студія”


Під час акції активіста встановили інсталяцію де нібито сам “Зеленський” поклав зеленого болта на Конституцію України. Цим активісти показали зверхність та байдужість президента до усіх інститутів права та до своїх громадян взагалі.

Як розповіла менеджер з комунікації Анна Бару, за останній рік Зеленський дуже багато разів порушив Конституцію України.

Фото “Четверта студія”


Під час акції мітингувальники нагадали історію української Конституції від Пилипа Орлика до прийняття Конституції незалежної України 1996 року та перерахували права, гарантовані Конституцією, зокрема на мирні зібрання та свободу думки й слова.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото “Четверта студія”


Під кінець дійства маску Зеленського одягнули на зелений болт та поклали на Конституцію. Інсталяцію активісти залишили перед Ратушею до 19:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал «Знай.uа» Хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу"

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики - бояться лікувати заражених китайським вірусом