У Львові розшукують чоловіка, який 29 травня, у п’ятницю, пішов прогулятися до лісу, та досі не повернувся. Про це повідомив Ігор Зінкевич, місцевий депутат та керівник громадської організації «Варта 1».

За його словами, чоловіка 1977 року народження звуть Петропавловський Михайло Юрійович. Про його зникнення повідомила матір – вона розповіла, що син опівдні 29 травня вийшов з дому на вулиці Чукаріна та подався гуляти до винниківського лісу.

Петропавловський Михайло Юрійович

На момент зникнення чоловік був одягнутий у в джинси блакитного кольору з латкою на нозі, синій бавовняний светр зі смужками, тонку чорну куртку з капюшоном та зношені туфлі сіро-зеленого кольору. Зріст зниклого – майже 180 сантиметрів, худорлявої тілобудови. Темноволосий, коротко стрижений, темноокий.

Всіх, кому відомо щось про місце перебування чоловіка, просять повідомляти до поліції.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Напевне в лісі треба шукати, може погано стало, а тепер погода не сприяє і людей немає?!», «З Сихова у винниківський ліс? Огооо...», - дивуються містяни.

Нагадаємо, в Дніпрі розшукується чоловік, який поїхав на заробітки, та так і не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.uа в Дніпрі пропала 43-річна жінка.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі через три місяці пошуків знайшли зниклого хлопця.

Крім того, у Львові зникли неповнолітні брати, мама благає про допомогу - особливі прикмети і фото.