У Львові мешканці квартири поскаржилися правоохоронцям на вікно, пробите кулею з вогнепальної зброї. Однак відповідь поліцейських здивувала не лише самих заявників, але і всіх українців. Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат, очільник ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич.

Інцидент стався у будинку по вулиці Княгині Ольги, 5б. Невідомі вчинили стрілянину, внаслідок якої було пошкоджено вхідні двері магазину "Рукавичка" та шибку у вікні квартири.

Правоохоронці та експерт, що прибули на виклик стривожених людей, заявили, що причиною пошкоджень став птах, який вдарився у скло.

«Хіба шо то був птах з пістолетом...», «А чого ви чекали? Хто їх вчив? Що вони закінчували? Половина з них не має юридичної освіти. Що маємо, то маємо», «Скажіть тим орлам-експертам з суїцидальної орнітології, що цього місяця вони без зарплати. Птахам гроші не потрібні», - обурюються львів’яни.

Фото: Ігор Зінкевич, Facebook
Фото: Ігор Зінкевич, Facebook

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Наша поліція що не день, то нові висоти бере», «Птах був з дзьобом калібру 5,45! Якийсь мутант, мабуть», «Це постріл з пневматичної гвинтівки або пневматичного газобалонного пістолету кулею калібром 4,5 мм. Такі цяцьки продаються кругом і не потребують дозвільних документів. Скоріше за все малолітки. Стверджую тому що сам був малолітнім довбаком і побив таким самим чином декілька вікон», - додають інші.

«То муха з хати з карантину дьору дала», - жартують містяни.

Нагадаємо, що під Києвом обстріляли маршрутку, копи хапають всіх підряд - "У місті йде війна".

"Знай.uа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.