Усіх небайдужих українців просять допомогти постраждалому в аварії студенту ЛНАУ, який втратив сім’ю в автомобільній аварії.

Про це повідомляється на сторінці факультету механіки та енергетики ЛНАУ у фейсбук.

У середу, 1 квітня на перехресті в селі Бендюга Сокальського району, що неподалік Червонограда, зіткнулося два автомобілі. У ДТП загинуло троє людей – 18-річна дівчина, її мама та бабуся. Травмованих водія і ще одного пасажира цієї ж автівки госпіталізували.

Фото Національної поліції


"На це страшно дивитися. Машина, пасажири якої загинули, розбита вщент. У водія – побита голова, він у лікарні. А його сім’ї вже немає в живих. Їм назустріч вилетів бус. Водій бусу наче не постраждав, а тут таке невимовне горе", - розповідає мешканка Бендюги Любов Смілка

У рідному селищі студента ЛНАУ розповіли, що родина Сидоренків їхала у Червоноградську лікарню. 18-річну Вікторію везли на обстеження 40-річна мама Ірина та 60-річна бабуся Галина Дмитрівна. За кермом був брат дівчини Юрій. Також разом з ними їхав дядько Володимир, мамин брат.

Фото Національної поліції


Зараз за життя юнака та його дядька борються лікарі. У зв’язку з трагедією всіх небайдужих просять за можливості допомогти хлопцю, який втратив маму, бабусю та сестру. Номер картки, на яку можна переказати кошти: 5168 7555 2815 6785.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

‼ПОТРІБНА ДОПОМОГА‼ Вчора 1 квітня 2020р. в ДТП загинула сім'я (мама, бабуся і сестра) студента нашого факультету...

Geplaatst door Факультет механіки та енергетики ЛНАУ op Donderdag 2 april 2020

Нагадаємо, що на Донеччині загинув молодий військовий, закоханий у Львів - Україна схилила голови.

Також Знай.uа повідомляв - Китайський вірус косить Чернівецьку область - забрав ще два життя.

Знай.uа також повідомляв - Закутого в наручники українця били в аеропорту Лісабона, нові подробиці загибелі.