На Львівщині історія зі зникненням двох підлітків – закоханої пари, отримала трагічне завершення. Тіла дітей було знайдено у ямі, куди їх закопали після вбивства та спроби спалити рештки. Про це стало відомо з повідомлення головного прокуратора Львівської області Ірини Діденко на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, 17-річний Дацків Юрій та його 15-річна подруга Гетьман Анастасія з міста Золочів Львівської області вважалися зниклими безвісти ще від початку березня. Припускали, що вони разом могли втекти з дому. Проте виявилося, що насправді вони стали жертвами жорстокого вбивства.

У вчиненні тяжкого злочину підозрюються двоє наркоторговців 20-ти та 19-ти років. Злочинці вбили підлітків, їхні тіла спалили, а потім рештки закопали. Наразі нічого не повідомляється про можливі мотиви вбивць та їхній зв'язок із загиблими.

Скрін, Facebook Ірини Діденко
Скрін, Facebook Ірини Діденко
Скрін, Facebook Ірини Діденко

У коментарях до повідомлення українці висловлюють співчуття родинам загиблих. За інформацією однієї з коментаторок, «тільки батьки про це дізнались з фейсбуку, можна було б попередити, перед тим, як публікувати».

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

«А батькам від того стало б краще?», - запитують інші.

Дядько загиблої дівчинки, Павло Богун, зазначає, що Анастасія була найстаршою дитиною із трьох у матері-одиначки.

«Викрали і вбили мою Настю племінницю, у неї ще й ракова пухлина була в матці, не дали нелюди поборотися за життя... минуло 16 днів з дня викрадення, правоохоронні органи за 16 днів не знайшли», - пише він.

Скрін, Facebook Павло Богун
Скрін, Facebook Павло Богун

Скрін, Facebook Павло Богун
Скрін, Facebook Павло Богун
Скрін, Facebook Павло Богун

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Також «Знай.uа " писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі