Ясне ранкове небо затягнеться хмарами у середині дня та погода у Львові буде похмурою до самого вечора. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 1 квітня вологість повітря у Львові становитиме від 34 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -4 до +6 градусів.

Погода у Львові, фото Знай.ua


Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 06:57, а захід можна побачити у 19:58.

У цей день вшановується пам'ять мучеників Хрисанфа і Дарії. У народі цей день називали "Дарія Брудні Ополонки". У цю пору року доводиться обходити бруд біля ополонок, шукати проходи між проталинами.

Наші пращури про цей день говорили: "На Дарію ополонки мутятся". Якщо вночі зірок не видно, можна чекати теплої погоди; якщо день вітряний, то й весь рік буде таким. У цей час у небі з'являються перші шуліки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.