"Домівка врятованих тварин" викупила єнота, якого невідомі продавали у напівживому стані. На даний момент єнот на карантині, до того ж у нього авітамінозом. А все через те, що його кормили поганим кормом, тварина навіть не в курсі, що таке виноград.

Про це зооактивіст Орест Залипський повідомив 23 лютого на сторінці "домівки" у Facebook. Єнота, якого невідомі продавали за 5500 гривень, таки зуміли його викупити. Власники не захотіли віддавати його просто так, але і утримувати не хотіли, і на фотографіях єнот виглядав дуже хворобливим: хворий, лисий, худий.

Наразі з ним все добре, хоча в нього, як дописав Залипський, авітаміноз: "більшість задньої частини майже лиса, на хвості майже немає шерсті. А все через погане харчування".

Тварина перебуває на карантині. Всім охочим допомогти єноту - скидати кошти сюди: 4149 6293 8110 7192 (Орест Залипський).

Єнот, скрін з відео
Єнот, скрін з відео

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що 19 лютого Орест Залипський повідомив про єнота який знаходився в жахливому стані і якого невідомі власники просять викупити за 5500 грн.

Зооактивіст написав про це у Facebook-групі "Домівки врятованих тварин".

Єнота утримувати власники не хотіли, однак і віддати просто так - теж. При цьому зазначили, що тварина в жахливому стані і просто вмирає.

Нагадаємо, раніше Вихопив з-під коліс: в Харкові пес врятував малюка від вірної загибелі, - зворушливі кадри

Як повідомляє портал «Знай.uа» Дивом врятована від урагану білка прославилася на увесь світ: кумедні кадри змусять посміхнутися кожного

Також «Знай.uа " писав, що Туристи з лісу: Львовом розгулює сім’я диких кабанів, - витівки ікластих гостей потрапили на відео