На Львівщині повісився викладач університету та залишив дві передсмертні записки.

Про це повідомляє інформаційний портал "Варта 1".

У понеділок, 17 лютого у місті Дрогобич Львівської області в одному з навчальних корпусів педагогічного університету наклав на себе руки доктор фізико-математичних наук. Правоохоронці підтвердили цю інформацію, назвавши ім’я загиблого. Це – Богдан Винницький, який працював завідувачем кафедри математики.

В університеті повісився викладач


Відомо, що 67-літній Богдан Винницький залишив 2 посмертні записки. Перша була написала близько місяця тому, а друга - безпосередньо перед смертю.

Варто відзначити, що Богдан Винницький був надзвичайно обдарованою людиною. Ще в студентські роки відзначався неабиякими математичними здібностями, друкувався у спеціалізованих радянських та закордонних виданнях. Також за час свої кар'єри він балотувався на посаду ректора Дрогобицького педагогічного університету імені І. Франка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові на одній з вулиць міста чоловікові стало погано, в результаті чого він помер.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Києві в одному з покинутих будинків знайшли труп кур'єра Glovo.

Також "Знай.uа" писав, що на Полтавщині правоохоронці знайшли тіло чоловіка, у якого не було голови.