Зараз весь світ наляканий через коронавірус, який активно розповсюджується у Китаї. Кількість жертв від цього вірусу вже перевищила 100 осіб. Також наразі зафіксовано захворювання коронавірусом за межами Китаю.

Нещодавно явилася інформація проте, що у студента зі Львова, який нещодавно приїхав з Китаю є підозра на захворювання Коронавірусом, передає "ТСН".

Хлопець приїхав до Львова з Китаю та виявив у себе нежить. Навіть попри те, що місто в якому він перебував далеко від міста Ухань, де наразі бушує хвороба, львів'янин все-таки вирішив звернутися до медиків, оскільки у нього є нежить та незначне покашлювання.

Скріншот із відео

Хлопця ж одразу госпіталізували та помістили в окремий бокс. Проте у нього не було підвищення температури тіла. А відомо, що усі випадки коронавірусу, про які повідомляють, перебігають із підвищенням температури тіла.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Головний епідеміолог Львівської області Наталія Тімко запевнила: "У нього немає підозри на коронавірус". Хлопцю діагностували гостре респіраторне захворювання, небезпеки здоров’ю немає.

Варто відзначити, що станом на 27 січня в Україні не було виявлено жодного випадку коронавірусу "2019-nCoV".

Нагадаємо, що у Китаї зафіксований перший смертельний випадок від коронавірус серед лікарів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пацієнтів з коронавірусом 2019-nCoV позначають на карті світу червоним кольором.

Також "Знай.ua" писав, що сімох постояльців готелю "Арт Москва Войковська" екстрено госпіталізували. У туристів виявили симптоми коронавіруса.