Львів'янок попереджають про небезпеку - активістам стало відомо, що містом розгулює збоченець, який хизується перед дівчатами та жінками своїм "причандаллям", підстерігаючи їх у безлюдних закапелках.

Львовом розгулює збоченець, Ілюстративне фото

Про це повідомив координатор ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

"Прийшло анонімно: на вул. Рудненська біля будівництва РІЕЛ, а саме в тимчасовому будівельному тунелі (р-н Левандівка) ходить збочинець, що перед дівчатами і жінками виставляє чоловічі приналежності. Випадок не поодинокий. Приблизно в один і той же час 9-9.30 год. На вигляд 35 років, низького росту, повнуватий. Наразі нам поступило лише одне повідомленя, пост написано щоб отримати інформацію чи ще хтось підтвердить", - йдеться в публікації.

Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Активіст наголосив, що львів'яни намагаються самотужки розшукати збоченця, однак просить жінок та дівчат бути обережними та не гулять на самоті.

Нагадаємо, що в результаті обшуку суд заарештував вилучену приховану камеру з кабінету УЗД гінекологічного діагностичного центру. Приміщення було орендовано у Одеського обласного онкодиспансера.

Як повідомляв портал Знай.ua, хакери використовують шкідливе програмне забезпечення, щоб знімати людей через веб-камери під час перегляду порно.

Також портал Знай.ua писав, що колишнього учасника відомої групи "Кар-мен" Богдана Титомира звинуватили в спробі згвалтування.