З 17 по 27 жовтня у Львові проходитиме III Міжнародний конкурс молодих скрипалів.
Олег Криса, який збирає раз на три роки збирає десятки талановитих скрипалів розповів, що цьогоріч до участі у змаганні за гран-прі допущено 39 учасників з 19 країн.

Він пояснив, що есперти з комісії прослуховували декілька разів надіслані матеріали, аби з 60 поданих заявок відібрати претендентів на участь у конкурсі.

"Досить сильні і потужні скрипалі. Не хочу ображати учасників перших двох змагань, але рівень виконавської майстерності молодих музикантів значно зріс. Після незалежного оцінювання до І туру допущено 39 учасників, які представляють 19 країн світу", - розповів Криса.

Олег Криса

Даний конкурс започаткував Олег Криса - всесвітньо відомий український скрипаль. Який є і педагогом і почесним професором Львівської національної музичної академії ім. Миколи Лисенка, професором Eastman School of Music і Manhattan School of Music (США), почесним членом Японської струнної асоціації викладачів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що "Не стало Людини з великої літери": Дніпро прощається з відомим музикантом, - пішов молодим

Як повідомляв Знай.uа, у загибелі Кобзона виявили містичний слід циганки.

Знай.uа писав, що у Франції помер філософ і письменник Мішель Серр.