Після довгої боротьби лікарів за життя 20-річного курсанта військової академії Юрій П'янило помер у неділю, 22 вересня, об 11:30.

Причина смерті - травми, отримані під час жорстокої бійки у львівському нічному клубі Вілма.

Інцедент трапився у ніч з 11 на 12 серпня. 25-річний житель Волинської області у ході перебранки з 20-річним курсантом із Червонограда сильно побив останнього. Юрія П'янило доправили до лікарні, де працівники медичного закладу провели йому 13 вересня трепанацію черепа. Під час операції медики виявили у юнака крововилив і пошкодження судин головного мозку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хлопець більше місяця змагався із смертю та все ж помер від нанесених травм.

За фактом побиття поліція затримала зловмисника, але згодом відпустила.

25-річний чоловік намагався сховатися від відповідальності за кордон, але співробітники правоохоронних органів його затримали.

У Червоноградській місцевій прокуратурі чоловікові вже оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Слід зазначити, що згаданий нічний клуб Вілма продовжує свою роботу за звичним графіком.

Нагадаємо, що в одному з магазинів "АТБ" жорстоко побили "неадекватну" дівчину.

Як повідомляв портал Знай.ua, львівська поліція встановила особи усіх учасників конфлікту, який стався декілька днів тому в гуртожитку міського профучилища.

Також Знай.ua писав про те, що у Золочівському районі, у селі Куровичі на Львівщині намагаються вижити з будинку багатодітну вдову учасника війни на Донбасі.