Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нещодавно Львівська красуня стала наймолодшою фіналісткою конкурсу "Міс Україна - 2019" та завоювала нових прихильників.

Фото Макс Опенько
Фото Макс Опенько

До цього Тетяна Чапля вже мала певні досягнення у подібних змаганнях: була Міс свого факультету та Віце-міс університету.

Тетяна - багатогранна особистість. Вона проявляє себе у танцях та музиці, також мріє зробити навколишній світ кращим. Дівчина навчається у Київському національному університеті культури та мистецтв за спеціальністю "міжнародні відносини".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Спочатку красуня не вірила у свою перемогу, навіть коли два місяці тому подавала заявку на участь у такому маштабному конкурсі.

"На мій великий подив, того ж дня мені передзвонили з комітету конкурсу і запросили на співбесіду в офіс – моєму щастю не було меж. Я хвилювалася, було дуже страшно, бо я ніколи не брала участі у настільки масштабних конкурсах",- коментує Тетяна.

Після цього, пройшовши ще одну співбесіду, львів'янка пройшла у ТОП-50 серед інших юних українок. До речі, претенденток було 17 тисяч.

Серед випробувань, що вибали на долю конкурсанток, був забіг на 4 кілометри, в якому було 11 перешкод. Для Тані, яка в дитинстві займалася танцями та легкою атлетикою, цей забіг був досить складним завданням, але вона впоралася.

Також дівчата мали створити благодійний проект, але у Тетяни Чаплі вже є досвід допомоги ближнім. Вона допомагає притулку для тварин «SOS», що у смт. Пирогово на Київщині.

Наразі Тетяна Чапля у фіналі і конкурує ще 24 предендентками на перемогу.

Фінал конкурсу відбудеться 12 вересня у київському Палаці «Україна», але до того на дівчат чекає ще багато завдань та випробувань.

"З 3 вересня нас усіх поселять у будинок під Києвом, де ми разом готуватимемося до фіналу: і фізично, і морально. 12 вересня буде важливий день, адже троє переможниць представлятимуть Україну на конкурсі «Міс Всесвіт»".

Саме зараз проходить голосування за конкурсанток на офіційному сайті Міс Україна. Також, щоб віддати голос за Тетяну Чаплю надсилайте число 23 на номер 7576 – 1 голос – 5 грн. Кількість голосів не обмежена, а перераховані кошти підуть на благодійність.

Нагадаємо, що Лорак порадувала фанатів гарячими фото

Як повідомляв портал Знай.ua, українське кіно стрімко вривається у світовий кінематограф.

Також Знай.ua писав про те, що відомий український актор ексклюзивно розповів про важливі зміни у житті